Logo-online-Kerstborrel.jpg

In samenwerking met de winkeliersvereniging Rhenen Stad organiseren De Cúnehearen op zaterdag 19 december een kerstborrel online. De kerstborrel start om 16:00 uur en is om 20:00 uur afgelopen. Tijdens de online kerstborrel is er een livestream muziekprogramma met verschillende programmaonderdelen. De opbrengst van de online kerstborrel komt geheel ten goede van bewoners en personeel van verpleeg- en verzorgingshuis de Tollekamp in Rhenen.

 

Nu de traditionele kerstfair dit jaar vanwege de geldende coronamaatregelen geen doorgang kan vinden, moest er iets anders verzonnen worden: de kerstborrel online! De actie is opgezet om juist in deze tijden mensen in Rhenen met elkaar te blijven verbinden, door hen samen te laten genieten van de gezelligheid van een online kerstborrel.

 

De kerstborrel online is voor iedereen live te volgen via www.cunehearen.nl en bestaat uit een livestream muziekprogramma met verschillende programmaonderdelen. Zo wordt er een prijs uitgereikt voor de mooist versierde straat en huis in Rhenen. Ook is er een fotowedstrijd die u door het digitale centrum van Rhenen stuurt en is er tijdens de kerstborrel tijd voor een loterij met prachtige prijzen. Dit alles wordt omlijst door een feestelijk muziekprogramma door DJ Storm in de stal.

 

Klik hieronder voor meer informatie over de verschillende programmaonderdelen.

Guirlande.png
Guirlande.png
Menu-loterij.png
Menu-pakket.png
Menu-request.png
Menu-mooiste.png
Menu-fotowed.png